Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

Заключителна конференция по проект – „Синдикално сътрудничество за устойчиво социално-икономическо развитие на България” – КНСБ и UNIA

На 07 и 08 април 2016 год. в централата на КНСБ се проведе заключителната конференция по проект – „Синдикално сътрудничество за устойчиво социално-икономическо развитие на България”.

Проектът беше осъществен от КНСБ в сътрудничество с швейцарския синдикат UNIA, а неговата основна цел бе да укрепи капацитета на КНСБ на базата на партньорство и обмен на добри практики и знания, между българските и швейцарски синдикати –   на национално, така и на регионално и браншово ниво.

Участие в конференцията взеха президентът на КНСБ Пламен Димитров, бившият президент на UNIA Васко Педрина, Григор Градев - главен спeциалист, Работнически дейности – МОТ, Будапеща, Хансуели Шайдегер – национален секретар на Unia, Пламен Нанков – вицепрезидент на КНСБ, Ина Атанасова – мениджър на проекта, Любен Томев – директор на ИССИ-КНСБ, Юлия Симеонова – изпълнителен секретар на КНСБ, Тодор Капитанов – главен експерт на КНСБ, председатели на РС на КНСБ, експерти и други.

Проектът КНСБ и UNIA беше с продължителност 18 месеца и се финансира от Българо-швейцарската програма за сътрудничество в подкрепа на гражданското общество в България.

По време на проекта беше организирана и кампания с посещение на шест планови региона – Русе, Бургас, Варна, Монтана, Пазарджик и Благоевград. По време на кампанията бяха обучени над 354 синдикални председатели от различни браншове, както бе споделен и опита за привличане на синдикални членове, решаването на трудови конфликти и редица други въпроси.

КНСБ и UNIA осъществиха един успешен проект, който доказа, че силата на синдиката се гради на единство и партньорство.

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач