Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

В Летния театър на китното селище Хасковски минерални бани за шестнадесета поредна година КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов” организират ХVІ Детски етнофестивал  „Децата на балканите - с духовност в Европа”, посветен на най-хубавия детски празник, 1 юни – Международен ден на детето.

Отново ще бъде представено богатство  от култура и традиции на различни етноси и националности, красотата на фолклора, който е душата на нацията и който трябва да се предава от поколение на поколение!
ХVІ-ят детски етнофестивал ще се открие на 31 май 2016 г. от 10 ч. и ще продължи до 1 юни. В него ще вземат участие деца от различни региони на страната и различни етноси. Очакват се гости от Румъния, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Турция, Гърция, Хърватия, Полша, Молдова, Индия и други.
Управителният съвет на НФТ"Химия и индустрия" взе решение за спонсорство и подпомагане на Детския етнофестивал за насърчаване на децата от Югоизточна Европа да представят богатството  от култура и традиции на различни етноси и националности и красотата на фолклора.

 

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач