Актуално

"Дупница, среща с представители на синдикалната организация на НФТ"Химия и индустрия" - КНСБ в предприятието с президента на КНСБ  Пламен Димитров и председателя на федерацията Красимир Кръстев.

На 2 октомври 2020 г. Димитров се срещна с представители на синдикалната организация към Национална федерация на труда „Химия и индустрия“-КНСБ в предприятието с председател Иван Танев, заедно с председателя на федерацията Красимир Кръстев. Те споделиха, че предприятието е на 3-сменен режим на работа и се спазват всички изисквания. Стриктно се следват и необходимите противоепидемични мерки. В сектора заплатите през тази година са се повишили с 11,5 процента, обясни Кръстев.

Президентът на КНСБ обсъди необходимостта от подписване на нов колективен трудов договор във фармацевтичното предприятие на TEVA, град Дупница със служители на компанията и нейното ръководство. Предишният договор е изтекъл преди 6 месеца.

Гостите се срещнаха и с изпълнителния директор на компанията Гади Мукомолов. Обсъдени бяха социални въпроси, перспективите за дългосрочно сътрудничество, сключването на нов колективен трудов договор, строгите мерки за защита на работниците в условията на ковид пандемия. Мукомолов обясни, че тази година предприятието отчита 15% ръст на производството.

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

7-ми Конгрес

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач