Актуално


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

Европейски дни на индустрията - Индустриалните екосистеми на ЕС по пътя към зеления и цифров преход.

Виртуални семинари, панаири, семинари, сесии на отворени врати и бизнес презентации ще демонстрират как европейските индустриални екосистеми подхождат към темите за:

Зеленият и дигитален преход

Устойчивост

Младежта в индустрията

Дните на индустрията на ЕС са водещото годишно събитие в Европа, което подчертава водещите индустриални лидери и текущите дискусии по индустриалната политика, като същевременно подобрява базата от знания на европейската индустрия.

Това е основната платформа за обсъждане на предизвикателствата на индустрията и съвместно разработване на възможности и политически отговори в приобщаващ диалог с широк кръг от заинтересовани страни.

Изданието за 2022 г. ще стимулира дискусиите в индустриалните екосистеми относно техния зелен и цифров преход в подкрепа на укрепването на устойчивостта на компаниите от ЕС (включително МСП).

Той също така ще проведе дискусии за това как младото поколение може да формира бъдещето на индустрията на ЕС в съответствие с предложението на Комисията 2022 г. да стане Европейска година на младежта с някои неотложни проблеми днес: социално равенство, младежка безработица и несигурна работа, както и спешният призив за устойчиви и социално отговорни бизнес модели.

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач