Актуално


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

 
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ

ДО
Г-Н КРАСИМИР КРЪСТЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
НФТ „ХИМИЯ И ИНДУСТРИЯ”

 

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КРЪСТЕВ,
УВАЖАЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ СИНДИКАЛИСТИ,


Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 20 -годишнината от учредяването на Национална федерация на труда „Химия и индустрия"- КНСБ.


Вашата федерация е в голямото семейство на КНСБ от самото й създаване. Заедно бяхме рамо до рамо в годините и споделяхме тежестите на прехода. Заедно споделяхме радости и тревоги, надежди и разочарования. Допускахме своите грешки и платихме цената за тях. Разделихме се с хора, които ни вярваха , но не успяхме да защитим докрай. Носехме и продължаваме да носим личната си отговорност, защото имената ни остават в новата история на българския синдикализъм.

Днес всички ние сме изправени пред много сериозни предизвикателства в изграждане на европейския облик на страната ни. Именно тук е мястото да изразя своята увереност, че професионализма и опита на синдикалистите от НФТ „ Химия и индустрия " ще бъдат част от усилията, които всички ние полагаме за превръщане на страната ни в по-привлекателно място за инвестиции, живот и достоен труд.

В днешния хубав празник бих искал да пожелая на всички членове и ръководния екип на НФТ „Химия и индустрия" много здраве, професионални и лични успехи, устойчивост да запазят постигнатото досега и вяра да продължат напред!

Изтеглете целия документ от тук

 

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач