Актуално

ХVІІІ Международен детски етнофестивал на КНСБ „Децата на Балканите с духовност в Европа”в Хасковски минерални бани. Фестивалът има за цел да съхраняване автентичната култура на етносите от региона и нейното отражение в общото европейско културно пространство и да допринася за поддържане културното многообразие на Европа и света. Фестивалът предлага възможности за развитие потенциала на децата, за изява и откриване на млади таланти в областта на музикалното и танцовото изкуство.

Голямата награда в 18-то издание на Международния детски етнофестивал в Минерални бани, на името на проф. д-р Желязко Христов, тази година бе присъдена на гайдарския оркестър от Националното училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев”, град Котел.

ХVІІІ Международен детски етнофестивал на КНСБ „Децата на Балканите с духовност в Европа”в Хасковски минерални бани. ХVІІІ Международен детски етнофестивал на КНСБ „Децата на Балканите с духовност в Европа”в Хасковски минерални бани. ХVІІІ Международен детски етнофестивал на КНСБ „Децата на Балканите с духовност в Европа”в Хасковски минерални бани. ХVІІІ Международен детски етнофестивал на КНСБ „Децата на Балканите с духовност в Европа”в Хасковски минерални бани.

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

7-ми Конгрес

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач