Актуално


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

КНСБ призовава за спешни мерки за предотвратяване на последващи кризи в икономически и в хуманитарен план. В своя позиция синдиката, посочва, че "устоите на мира в Европа са подкопани, след като Русия започна военна операция на територията на цяла Украйна".

КНСБ осъжда всички действия, които вече доведоха до цивилни жертви, прогониха хиляди от домовете им, породиха ужас и страх сред милиони европейци.

Според КНСБ е необходимо да се предприемат комплексни мерки за гарантиране на енергийните доставки за страната, като се подготвят аварийни планове за работа на енергийните дружества в България; да се осигури производството на електрическа енергия от местни енергоизточници; правителството да предложи ЕК временно да намали или замрази цените на въглеродните емисии. КНСБ призовава за отговорност, разум и търсене на път за мирни преговори, тъй като са най-важни животът и безопасността на хората.

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач